Året 2020

Dette året har vært et år hvor vi har ventet på gledelige ting som skulle skje, og et år der det som absolutt ikke skulle skje, skjedde.

Den 2. februar døde min kjære mann brått av hjertestans. Livet tok en brå vending, og blir aldri det samme igjen.

Hans støtte og oppmuntring var en viktig grunn til at jeg torde starte med både kurs i damaskveving, og å skrive boka «Damaskvev».

Han var stolt og glad på mine vegne over mottakelsen kursene og boka fikk, og jeg bestemte meg for å fortsette kursene som planlagt, da jeg vet han ville ha ønsket det.

Så kom korona, og med den en stor grad av isolasjon, selv om den var frivillig.

I år skulle jeg hatt 2 kurs med deltakere fra USA og Canada, og i tillegg noen fra Europa. Disse kursene ble selvsagt avlyst, det var ingen vits i å sette nye datoer slik situasjonen var med spredning i alle land.

Men tre kurs ble gjennomført med norske deltakere, og de har gitt meg inspirasjon til å gå på et nytt år med kurs. Så får vi ta covid19 som den kommer, men det blir bare deltakere fra Norden i 2021.

Men året har også gitt store gleder; ett nytt barnebarn er født. Et lyspunkt i et år med sorg og savn.

Og boka «Damaskvev» er oversatt til engelsk, og selges på Amazon under tittelen «Weaving Damask». Det var stort å få mine forfattereksemplar i posten!

Planen for neste år er å fortsette med kursene i oppsetting og veving av damask med dragrustning og harnisk, og å komme i gang med videregående kurs, basert på de første kursene. Datoer for alle kurs ligger på siden Kurs 2021.

Takk til alle dere 83 deltakere som har gått på kurs hos meg, og som har inspirert meg til å gå videre!